Η πρωτοποριακή μέθοδος της Gernetic απευθύνεται στην θεραπεία των εσωτερικών παθήσεων για τη βελτίωση ή και ακόμα εξάλειψη του εξωτερικού προβλήματος. Η μεγάλη διαφορά της Gernetic από την παραδοσιακή κοσμετολογία είναι ότι ο ερευνητής Dr LAPORTE ακολούθησε μια εντελώς διαφορετική πορεία από όλους τους άλλους και προσπάθησε μέσα από αναλύσεις και βιοψίες να δει πως θα μπορούσε να αναδομήσει καλύτερα το δέρμα με ουσιώδη θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα) σε επιστημονικά ελεγμένες δοσολογίες που να μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα (διαδερμική διείσδυση).

Για αυτό ο Dr LAPORTE έκανε αντίστροφη πορεία και προσπάθησε ακόμη να γνωρίσει τις αιτίες οποιουδήποτε προβλήματος εξωτερικής υγείας για να θεραπεύσει τις ασθένειες, θεραπεύοντας τα αίτια και εν συνεχεία τα αποτελέσματα. Δημιουργεί δηλαδή πολύ μικρά μόρια (10.000, 11.000,12.000 Daltons) που εισχωρούν από το δέρμα και τα οποία απορροφούνται από τους μεσημβρινούς, για να φτάσουν στα όργανα που μας ενδιαφέρουν, που είναι τα όργανα εκείνα τα οποία παρουσιάζουν ελλείψεις ενισχύοντας έτσι τον οργανισμό μας.

Τα εργαστήρια GERnetic για περισσότερα από 50 χρόνια διατηρούν την πρωτοπορία στο τομέα φροντίδα του δέρματος. Η συνεχής μελέτη των κυττάρων του δέρματος από τα εργαστήρια της GERnetic την οδήγησαν στην περίοπτη θέση στον τομέα της τεχνολογίας.

Τα προηγμένα φυσικά και απόλυτα ελεγμένα, ενεργά συστατικά χρησιμοποιούνται σε όλη την γκάμα των προϊόντων της GERnetic για την θεραπεία των δερματολογικών παθήσεων, από την πιο απλή έως και την πιο σύνθετη που προσβάλουν το πρόσωπο, το στήθος, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής.

Σας προτείνουμε

  • Μαύρισμα

    Αποκτείστε τροπικό μαύρισμα όλο το χρόνο, χωρίς ήλιο ή τεχνική ακτινοβολία (solarium) που είναι γνωστά για τις παρενέργειες τους. Με τη μέθοδο αερογράφου, σε 20 μόλις λεπτά, θα έχετε ένα ομοιόμορφο, ασφαλές μαύρισμα που διαρκεί 6-8 ημέρες, το οποίο υποχωρεί σταδιακά από το δέρμα χωρίς να φαίνεται.

  • Μεσοθεραπεία

     

GerneticHeliocareKryolanSothys

Επικοινωνία

Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας
Πάροδος Κοιμήσεως Θεοτόκου 3
Παιανία, Αττική 19002
Τ: (+30) 210 6640684
E: info@laserandbeauty.gr
W: www.laserandbeauty.gr
© 2020 Laser and Beauty