ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Το COAXMED ICE DUO (FAT FREEZE SYSTEM) είναι το απόλυτα νέο σύστημα αναίμακτης και εντελώς ακίνδυνης καταστροφής των λιποκυττάρων. Είναι η επόμενη γενιά των μεθόδων λιπόλυσης, που μειώνει δραστικά την ανάγκη να φτάσουμε στην χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του λιπώδους ιστού. Το COAXMED ICE DUO (FAT FREEZE SYSTEM) μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή, δημοφιλή λιποαναρρόφηση με την υπερθέρμανση κατ’ αρχήν και στη συνέχεια το πάγωμα των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική απόπτωση τους.

 

Η μέθοδος αναπτύχθηκε από ερευνητές των εργαστηριών της BIOTEC ITALIA και είναι γνωστή και ως κρυολιπόλυση. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής αυτό του Harvard και της Massachusetts.

Το COAXMED ICE DUO διαθέτει δυο εξελιγμένες κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση, έλκοντας (περικλείοντας) σε ένα κώδωνα, την περιοχή του προς καταστροφή τοπικού λίπους και στη συνέχεια, πραγματοποιείτε μια διαδοχική διαδικασία έντονης θέρμανσης με RF (Bipolar Radiofrequency 60 οC ) και έντονης ψύξης (-10 έως -15 οC), που είναι σε θέση να επιδράσουν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία. Περιοχές όπου η καταπολέμηση του τοπικού λίπους δεν αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση ή άλλες τεχνικές, η μέθοδος του ‘’παγώματος του λίπους’’ μπορεί να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψη του. Κατά την εφαρμογή της κρυολιπολυσης τα λιποκύτταρα στο σημείο εφαρμογής ψύχονται με αποτέλεσμα την σταδιακή νέκρωση τους και στην συνέχεια την φυσική απόπτωση τους από τον οργανισμό.

Εφαρμόζουμε τις ειδικές κεφαλές στην πάσχουσα περιοχή δημιουργώντας μια υποπίεση η οποία έλκει το σημείο εντός του κώδωνα και στην συνέχεια το εσωτερικό των κεφαλών ψύχεται. Ο ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης και της έλξης άλλα αυτό υποχωρεί μετά από δυο - τρία λεπτά.

Η μέθοδος Fusiomed Fat Freeze είναι απόλυτα ακίνδυνη, δεν θέλει νάρκωση ή χρόνο αποθεραπείας και ένα ακόμα από τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματά της είναι το γεγονός ότι δεν εκχύονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από την διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς με σωματική άσκηση αλλά και άλλες τυχόν θεραπείες που έχουν επιλεγεί από τον θεράποντα Ιατρό.

Η μέθοδος COAXMED Fat Freeze δεν δημιουργεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά. Ανάλογα με τον όγκο λίπους της εκάστοτε περιοχής το COAXMED ICE DUO έχει τα αντίστοιχα λειτουργικά προγράμματα ώστε η ενέργεια να διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα, ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής του σώματος. Υποψήφιοι για θεραπεία με το COAXMED ICE DUO είναι τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου σε μια συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο μετά από τρεις μήνες. Τα αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

Επικοινωνία

Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας
Πάροδος Κοιμήσεως Θεοτόκου 3
Παιανία, Αττική 19002
Τ: (+30) 210 6640684
E: info@laserandbeauty.gr
W: www.laserandbeauty.gr
© 2020 Laser and Beauty