Το SUPREME® είναι η κορυφαία επιλογή, o πληρέστερος συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας Nd: YAG Laser στα 1064 Nm και της εκπομπής παλμικού φωτός υψηλής έντασης (300J), CPL (Calibrated Pulsed Light). Ο σύγχρονος τεχνολογικός σχεδιασμός επιτρέπει, πλήρη λειτουργικό έλεγχο, μέσα από την έγχρωμη οθόνη επαφής (LCD touch screen) δίνοντας την δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής θεραπειών που στο παρελθόν θα απαιτούσαν περισσότερα και διαφορετικού τύπου Laser για να πραγματοποιηθούν.

Η προσαρμοστικότητα του SUPREME® δίνει τη δυνατότητα στον χειριστή να εναρμονίζει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά της θεραπείας, ανάλογα με τον τύπο δέρματος του κάθε ασθενή, τις ειδικές συνθήκες, την περιοχή και την κατάσταση του σώματος. Το SUPREME® είναι εφοδιασμένο με δυο εργονομικούς καθετήρες εργασίας:

1) καθετήρας Nd: YAG που παρέχει άριστες και ασφαλείς εφαρμογές laser για θεραπείες αποτρίχωσης και αγγειακών αλλοιώσεων και

2) καθετήρας CPL (Calibrated Pulse Light) με έξι διαφορετικά φίλτρα από κρύσταλλο ζαφειριού τα οποία μετατρέπουν το ισχυρό (50J/cm²) εκπεμπόμενο ευρύ φάσμα φωτός, ώστε η θεραπεία να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Τα παρεχόμενα, με τον στάνταρ εξοπλισμό φίλτρα από κρύσταλλο ζαφειριού, δίνουν τη δυνατότητα θεραπειών μόνιμης απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, θεραπειών φωτοανάπλασης προσώπου, αποκατάστασης δυσχρωμιών, αγγειακών αλλοιώσεων και ακμής ακόμα και σε ενεργή φάση.

Το νέο SUPREME είναι μια επαναστατική συσκευή που μπορεί να θεραπεύσει πολλές και διαφορετικές ατέλειες του δέρματος.
- Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όλα τα δέρματα και χρώματα τρίχας (εκτός των λευκών) σε όλα τα σημεία του σώματος.
- Εσωτερική ανάπτυξη της τρίχας, θυλακίτιδα, ερεθισμούς από ξυράφι, καθώς και τη δυσχρωμία του δέρματος και τα εξανθήματα που συνδέονται με αυτά.
- Πανάδες και δυσχρωμίες του δέρματος
- Ακμή
- Ηλιακές βλάβες
- Μελαγχρωματικές κηλίδες
- Εφηλίδες (Φακίδες)
- Αντιαισθητικά μικρά αιμοφόρα αγγεία
- Διευρυμένους πόρους.

 

Επικοινωνία

Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας
Πάροδος Κοιμήσεως Θεοτόκου 3
Παιανία, Αττική 19002
Τ: (+30) 210 6640684
E: info@laserandbeauty.gr
W: www.laserandbeauty.gr
© 2020 Laser and Beauty