Σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε ότι σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών εξαιρετικής ποιότητας και κοσμητολογικής τεχνολογίας, με άμεσα αποτελέσματα.

Καθώς, λοιπόν, το δέρμα έχει κοινές ιδιότητες και ανάγκες φροντίδας και στα δύο φύλα, γυναίκες και άνδρες μπορούν να επιλέξουν μέσα από τις θεραπείες προσώπου και σώματος που παρέχονται στο χώρο μας.

Χρησιμοποιούμε και εμπορευόμαστε μόνο επιλεγμένα επαγγελματικά, δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά, με σεβασμό προς το περιβάλλον, τα οποία είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και ενδείκνυνται ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα ή αλλεργικά. Έτσι καλύπτουμε τις καθημερινές ανάγκες του δέρματος, αλλά και αντιμετωπίζουμε προβλήματα που μπορεί αυτό να εμφανίσει.

Βασιζόμενοι στη γνώση της επιστήμης της Αισθητικής και στη χρήση της νέας τεχνολογίας, προσφέρουμε σε εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διατήρηση και ανάκτηση της ομορφιάς του υγιούς δέρματος, αλλά και τόνωση της ενέργειας του σώματός σας.

Σε όλες μας τις θεραπείες τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής.

Η Αισθητικός Μπούκα Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ.

Το Κέντρο Ομορφιάς και Ευεξίας λειτουργεί από το 2010 και είναι μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος, ΣΕΠΑΕ.

Επικοινωνία

Κέντρο Ομορφιάς & Ευεξίας
Πάροδος Κοιμήσεως Θεοτόκου 3
Παιανία, Αττική 19002
Τ: (+30) 210 6640684
E: info@laserandbeauty.gr
W: www.laserandbeauty.gr
© 2020 Laser and Beauty